vastgoedstyling verkoopstyling vastgoedfotografie

Verkoop uw huis sneller en voor een betere prijs! Neem contact met ons op voor vastgoedstyling, verkoopstyling en vastgoedfotografie. Mooi Binnen verzorgt maatwerk en weet feilloos de belangrijke punten en mogelijkheden van uw woning positief te benadrukken. Overtuig u zelf en bekijk elders op de website onze projecten.

Waarom een vastgoedstylist inhuren

Het is voor veel kijkers lastig te doorzien wat mogelijk is in een bewoonde of leegstaande woning in de verkoop. De woning is helemaal naar de smaak van de bewoner ingericht, staat vol met persoonlijke spullen, en is soms verouderd. Daar kunnen de meeste mensen maar moeilijk doorheen kijken. In een leegstaand pand is het – gek genoeg – heel lastig de ruimte te zien; waar moet je je eigen spullen kwijt, past het allemaal wel?

Om nou zeker te zijn dat de potentiele koper direct en duidelijk inzicht krijgt in de perspectieven die uw woning biedt huurt u ons in voor vastgoedstyling of verkoopstyling, om uw woning optimaal te presenteren. In de eerste plaats is dit belangrijk voor de foto’s en video’s op verkoopsites, maar ook voor tijdens bezichtigingen. De vastgoedfotografie kunnen wij ook voor onze rekening nemen.

U krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk. Zorg er voor dat uw te koop staande woning met behulp van goede vastgoedfotografie optimaal gepresenteerd wordt op verkoopsites zoals Funda. Op deze manier spreekt u een brede doelgroep aan en is de kans groter op meer bezichtigingen en dus een hogere verkoopprijs. 

Hoe werkt Mooi Binnen

Mooi Binnen werkt bij de vastgoedstyling en verkoopstyling met de Hands-on methode van House of KIKI, wat betekent dat we zelf de handen uit de mouwen steken. Hierbij kunnen we voor u snel resultaat behalen, wat zeker ten goede kan komen voor een snelle verkoop van uw huis.

U denkt dat het veel kost

Het druist misschien volledig tegen uw gevoel in om geld uit te geven aan een vastgoedstylist voor het verkopen van uw huis. Maar het is een feit dat huizen die door een House of Kiki stylist onder handen zijn genomen meer geld opleveren én sneller verkopen!

Met een klein budget kunnen wij een groot resultaat bereiken. Waar het verlagen van de verkoopprijs met stappen van €5000,00 of zelfs €10.000,00 gaat, beginnen de prijzen bij vastgoedstyling  en verkoopstyling al bij €600,00 en haalt u uw investering er echt met gemak uit.

Mooi Binnen neemt u alle zorg uit handen:

Naast verkoopstyling, verkoopadvies, vastgoedstyling, en vastgoedfotografie kunnen wij ook de finishing touch voor een open dag of bezichtiging verzorgen. 

 

Mooi Binnen werkt o.a ook als vastgoedstylist,verkoopstylist en vastgoedfotograaf voor diverse makelaars. Daarnaast heeft Mooi Binnen een samenwerking met By.May, een industriële woonwinkel in Leiden, waar je eenmalig 15% korting krijgt op aanschaf van hun producten bij elke samenwerking met ons. Dat is alvast Mooi Binnen!