Wat kunnen we voor u betekenen

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Alles is maatwerk, een combinatie is ook heel goed mogelijk!

 

Voor vastgoedfotografie huren we tijdelijk een externe partij in, zodat we u toch nu al een compleet pakket kunnen bieden!

Verkoopstyling

Met een minimale investering door middel van restylen het maximale uit uw woning halen, met als doel een snelle verkoop tegen de hoogst mogelijke prijs te realiseren.

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning, zodat de woning voor een zo groot mogelijke doelgroep aantrekkelijk wordt. Door een andere opstelling van het aanwezige meubilair, een verandering van kleur, of met het toevoegen of juist weglaten van accessoires worden de pluspunten van uw huis geaccentueerd.

Het betekent zeker niet dat uw smaak of uw inrichting “niet goed” is maar heeft puur te maken met de presentatie van de woning aan de kijker.

Vastgoedstyling

Met een minimale investering het maximale uit een nieuw gebouwde woning halen, met als doel de potentiële koper een goed beeld te geven van de mogelijkheden van het object.

Vastgoedstyling wordt gedaan in opdracht van projectontwikkelaars en/of makelaars. Hierbij wordt een opgeleverde woning ingericht, in een bij de soort woning en verwachte doelgroep passende stijl, zodat de potentiële koper een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van de woning. De benodigde producten worden door ons geleverd.

De woning wordt op deze manier ook voor een zo groot mogelijke doelgroep aantrekkelijk gemaakt en bevordert een snellere verkoop.

Vastgoedfotografie

Door middel van goede foto’s de ruimtes in een woning zo voordelig mogelijk afbeelden zodat de potentiële koper op verkoopsites zoals Funda een goed beeld kan krijgen.

De foto’s zijn heel belangrijk, want dit is de eerste indruk van uw huis. Deze moeten dus echt door een professional gemaakt zijn.Uw woning zal echt opvallen tussen het enorme aanbod, en sneller verkocht worden, voor een hogere prijs! Voor de fotografie huren we nu nog een ervaren fotograaf in, in de toekomst gaan we dit in eigen beheer uitvoeren.

Tegenwoordig worden ook 360º foto’s en video’s gemaakt – dit is echter een hele andere tak van sport, en wordt door uw makelaar gefaciliteerd.

Restyling

Het komt regelmatig voor dat een woning dusdanig verouderd is dat een verkoopstyling niet genoeg is om het er optimaal uit te laten zien, of een hogere prijs voor het huis te krijgen.

soms is het nodig om ook grotere klussen uit te voeren zoals een nieuwe vloer leggen, of kamers een nieuwe functie geven.

Gezamenlijk maken we een plan, waarna wij dit voor je ten uitvoer gaan brengen.

Interieurstyling

Heb je verhuis- of verbouwplannen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Of ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis, maar vind je het lastig om deze te creëren?

Mooi Binnen helpt jou graag om van jouw huis een thuis te maken, waarin je weer jaren plezierig woont.

Gezamenlijk maken we een plan, waarna wij dit voor je ten uitvoer gaan brengen.

Meubelverhuur

Wanneer woningen lang te koop staan betreft het in de meeste gevallen leegstaande woningen of woningen met gedateerde meubels.

Het blijkt dat woningen veel kleiner worden ingeschat door potentiele kopers, wanneer deze leeg staan.

Mooi Binnen kan binnen een week iedere woning voorzien van meubels en accessoires, maar ook  overige kleine klussen uitvoeren.