Mooi Binnen!

We zijn nu officieel Mooi Binnen, want na maandenlang tussen de bedrijven door gewerkt te hebben aan de website, is het nu een feit: we zijn Live!

Wie ben ik

Mijn naam is Mayra de Jong, en ik heb sinds 2017 een woonwinkel in Leiden – BY.MAY – waar ik met veel plezier werk. Ik verkoop daar woonaccessoires die meestal net even anders zijn; stoer, en het liefst duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen. Ik deed tot voor kort alles zelf, van inkoop tot verkoop tot administratie en website en -shop bijhouden.

Inmiddels is de winkel dusdanig gegroeid dat ik hulp nodig heb, voor de administratie, marketing, en in de winkel zelf. Daarnaast wilde ik graag nog iets anders op gaan pakken, namelijk styling! Er is dan ook nu alvast iemand bijgekomen voor in de winkel, zodat ik mijn handen meer vrij heb om mijn horizon te gaan verbreden.

En toen

Doordat je een woonwinkel hebt en sowieso natuurlijk erg geïnteresseerd bent in alles wat met wonen te maken heeft, is de stap klein om de winkel te combineren met styling bij mensen thuis. Ik wilde dat alleen heel anders aanpakken, namelijk als apart opererend bedrijf. Dit omdat ik met name vastgoed en verkoop styling ga doen, en geen interieurstyling, waarvoor ik de samenwerking opzoek met andere bedrijven. Een vernieuwend concept dus!

Ik heb mijn House of  KIKI certificaat gehaald, en ben meteen aan de slag gegaan met bedrijfsnaam en huisstijl, en de website! Dit kost wat tijd, maar door de Corona gerelateerde sluiting van de winkel had ik die ook. Ik heb dus van de nood maar een deugd gemaakt. En nu is het dan zover: We zijn officieel Mooi Binnen!

Tijd om officieel aan de slag te gaan

Het is misschien een beetje een rare tijd om als vastgoedstylist of verkoopstylist te beginnen. Zeker als je bedenkt dat zo’n beetje elk huis binnen een paar weken verkocht is. Maar niets is minder waar! Verkoopstyling of vastgoed styling is ook in deze kopersmarkt heel belangrijk. Vergeet namelijk niet dat een woning die er aantrekkelijk uitziet meer oplevert dan een woning die erg specifiek of gedateerd is! Een aantrekkelijke online woningpresentatie begint bij verkoopstyling. Foto’s en video’s kunnen nog zo professioneel gemaakt worden, zonder verkoopstyling zal het resultaat nooit optimaal zijn. Het inhuren van een verkoopstylist is ook nu dus echt de moeite en de kosten waard. Wij gaan fijn aan de slag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op!